Odfjell
Deltakerne på årsmøtet i Odfjell-klubben: Foran: Vidar Haltbakk (leder) og Ingar Bøyum (nestleder). Bak: Morten Kveim (NSOF), Vidar Høyland (2. vara), Bjørnar Bøyum Larsen (sekretær), Arve Ekeland, Bjarte Andvik (3. vara) og Kristoffer Aambø (styremedlem).

Klubben var samlet onsdag og torsdag i Oslo. Første dag var det konstituering av nytt styre og gjennomgang av regnskap, budsjett og vedtekter. Det var også flere samtaler om tariff og det pågående arbeidet med stillingsutvalget i forbindelse med hovedoppgjøret i 2022. Dagen ble avsluttet med middag og fjordcruise med Brim Explorer

Det nye styret består av disse:

Leder:            Vidar Haltbakk
Nestleder:         Ingar Bøyum
Sekretær:         Bjørnar Larsen
Styremedlem:      Håkon Lunde
Styremedlem:      Kristoffer Aambø
1.Vara:             Markus Vefring
2.Vara:               Vidar Høyland
3.Vara:             Bjarte Andvik
4.Vara:             Roy Solstrand

Andre dag så hadde var flere faglige innlegg.
•    Erling Fasting hadde et innlegg om trygghetsforsikringer, både de tariffestede og bedriftens egne.
•    Helge Maubach, SVP HR i Odfjell Drilling holdt innlegg om "rikets tilstand" i bedriften og videreførte temaet om trakassering som også var hovedtema under siste tillitsvalgtkonferanse. 
•    Odd Rune Malterud, hadde innlegg om sikkerhet ombord, sertifikatkrav, endringer i ETR/ETO regelverket. Nye energibærere og masse annet.
•    Morten Kveim pratet om samarbeid for sikkerhet og LO's helikopterforum. Han snakket også litt om sertifisering og DP.